Simkaart

Om te kunnen bellen of internetten heb je een simkaart nodig voor in je telefoon. Deze simkaart is een soort sleutel tussen het mobiele netwerk van je provider en je persoonlijke gegevens, zoals je telefoonnummer. Zonder simkaart ben je niet bereikbaar.


De simkaart is ook verbonden aan jouw telefoonnummer. Velen denken dat een telefoonnummer gekoppeld is aan een telefoon, maar niets is minder waar. Jouw simkaart zorgt ervoor dat je gebeld kan worden op je eigen nummer. Tegenwoordig bestaan er ook telefoons waar je twee simkaarten in kunt plaatsen. Met deze dual sim kun je gebeld worden op twee nummers. Erg handig als je bijvoorbeeld een werktelefoon hebt. Je hebt dan maar één telefoon nodig.


Bij ons kunt u terecht voor prepaid simkaarten. Je moet je simkaart dan opladen met bel en/of datategoed. Je betaalt op die manier alleen voor de kosten die je echt maakt. Zo kom je niet voor torenhoge telefoonrekeningen te staan en voorkom je onverwachtse kosten.


Ook bieden wij simonly abonnementen aan. Voorlopig alleen van Lebara. U kunt kiezen tussen maandelijks opzegbaar of 24 maanden.

Al meer dan 15 jaar expert op gebied van GSM reparatie